ب.ن
عنوان :

ابریزش

متخصص بیماری های عفونی و گرمسیری
سلام الان دو هفته ابریزش دارم دندونم یک بار قسمت چپ و یکبار قسمت راست ابسه کرده گلو درد دارم همون سمتی که دندان ابسه میکنه قفسه سینم به صورت نقطه ای بعضی اوقات تیر میکشه آیا کروناست ؟ کجا سی تی اسکن بدم که خطر ریسک بیاد پایین ؟ خیلی میترسم چیکار کنم

سلام با توجه به درد نقطه ای و سابقه ابریزش احتمال کرونا کمتر هست
ولی در هر حال با توجه به پاندمی لطفا ابتدا ازمایش
cbc diff
crp titer
چک کنید

کجا این تست هارپ بدم که مطمئن شم