ا.م
عنوان :

حساسیت زدایی

متخصص بیماری های کودکان
سلام دکتر در ادامه سوال قبل که گفتم دخترم سه سال ونیمشه با وزن سیزده . عدم تحمل غذا داره ،الان با توجه به اینکه نزدیک چهارسالشه ولی به برنج و گندم و لبنیات و گوشت قرمز واکنش داره ، من چه طور میتونم این چیزارو براش شروع کنم ؟ چو وزن خوب نمیگیره .
دکتر یک ساله که فقط سیصد گرم وزن اضافه کرده درضمن کپسول کروون هم بهش نمیسازه.
الان فوراور می خوره با شربت کلسیم سافت .
فوراور رو باید ناشتا بخوره؟
دکتر دخترم زود به زود مریض میشه و گوارشش بدتر میشه . میشه واسه این مشکلش یک دارو یا مکمل خوب معرفی کنید؟
اکثرا بی حاله ، میتونم شربت فروگلوبین بدم ؟
قرص ویتامین دی هر ما چند هزارشو میتونم بدم ؟
برای جذب بهتر غذا چی کار کنم کروون نمیسازه بهش؟
در سوال قبل گفتید قرص پریت بدم برای ریفلاکسش ،دکتر این قرص خارجیه؟ از کجا میتونم تهیه کنم؟

سلام برای کنترل سو جذب

یک دوره نکتار الورا برای 4 هفته روزی,40 سی سی

هفته ای سه بار نصف ساشه پروبیوتیک ری استور یا اکتیو پروبیوتیک

شربت مترونیدازول روزی دوبار تا ده روز هر بار 3 سی سی

کپسول کروون 10000 واحدی روزی سه بار یک سوم محتویات کپسول همراه غذای کودک تا دو ماه

شروع از حجم کم غذاهایی,که آلرژی داشته و افزایش تدریجی در طول یک تا دو ماه

کمک کننده خواهد بود

شربت ارژیتال و رویال ژلی 2 سی سی صبح ها هم کمک کننده خواهد بود