ش.ا
عنوان :

غربالگری اول

متخصص زنان، زایمان و نازایی
سلام،خسته نباشید
من غربالگری اول رو انجام دادم خواستم اگه لطف کنید نتیجشو تفسیر کنید و این ک مشکلی توی سونوگرافی و ازمایش هست یا ن؟
ببخشید دکتر خودم گفتن ک مقدار PAPP_Aپایین هست و ازمایش غربالگیری دوم رو گفتن ک انجام باید بدم،خواستم ببینم چون این مارکر پایینه احتمال مشکل برای بچه هست؟
و طول سرویکس گفتن زیر 35 هست نیاز به حلقه گذاشتن هست،از نظر شما نیازه؟

نه عزیزم بالای 30نیاز به سرکلاژ و حلقه نداره