ح.ح
عنوان :

سرما خوردگی

متخصص بیماری های کودکان
دخترم یازده ماهشه حدودن دو هفته سرما خورده که هفته پیش بخاطر اینکه شی تیز خورد وبردیمش بیمارستان همونجام بخاطر سرما خوردگیش بخور وسرم انتی بیوتیک وصل کردن که بهتر شد باز از دیروز دوباره ابریزش بینی و گلوش خلط داره خس خس سینش داره تب نداره میخواستم بدونم دارو چی براش تهیه کنم با وضعیت کرونا میترسم ببرم دکتر
براش بخور سرد بهتره یا گرم

سلام
اگر خلط داره و خس خس سینه با توجه به سابقه بله شی تیز؟!و سرماخوردگی اخیر
باید حتما توسط متخصص ویزیت و معاینه و ریه ها سمع شود وحتی شاید نیاز به انجام گرافی از قفسه سینه برای رویت وضعیت ریه ها باشد لطفا بدون دستور پزشک و بدون معاینه کودک دارو درمانی نفرمایید چون ممکنه شرایط را بدتر کند
بخور سرد برای بیماران مبتلا به آسم و آلرژی کاربردی تر است
بخور گرم برای گرفتگی بینی یا سرماخوردگی های همراه عفونت گلو
مجددا تاکید میکنم اول به پزشک مراجعه بفرمایید تا کودکتان معاینه شود
با استفاده از ماسک یا شیلد و رعایت فاصله اجتماعی جهت معاینه تشریف ببرید
تا امدن نوبت در ماشین منتظر بمونید و از منشی پزشک بخواهید وقتی نوبت شما شد بهتون خبر بدن تا برید جهت معاینه و در اتاق انتظار مطب معطل نمانید