س.ش
عنوان :

Salam

متخصص گوش، حلق و بینی
Jenabe dr salam khaste nabashin ozr khahi mikonam man 3 roze gelom yekhorde kip shode ab dahano sakht ghort midam ye meghdar tahe halgham misoze vali tab solfe abrizesh badan dard nadaram faghat 3 roze pish ye ampole 633 ye d3 va e norbiyon zadam alan 2 roze asr fesharam miyofte bade 1 saat okey misham badesh shab khabidani ye dafe gor migiram ghermezw ghermez misham hamrah ba tapeshe ghalb

Cho dastor mofaaein
Albate tesete khone igg va igm ke marbot be covide dirozanjam dadam aslan chizi nabode city riye ham 1 mahe pish anjam dadam chizi nabode

با سلام فعلا مصرف مایعات گرم و استراحت کفایت میکند
چنانچه تب یا تنگی نفس و ضعف پیشرونده دارید حتما به پزشک مراجعه کنید

سلام ممنون از جوابتون میخواستم ببینم سیتریزین و آزیترومایسین رو ادامه بدم
Va inke yek dafe fesram ehsas Bad ok mishe akhare shab ye dafe gor migiramo ghermez misham az chi mitone bashe che kar konam mikonam miyad paein

سیتریزین و ازیترو را قطع کنید و چنانچه با قطع انها همچنان گر گرفتگی و قرمز شدن وجود داشت به متخصص واخلی مراجعه کنید