.
عنوان :

گز گز و احساس بی حسی کف هر دو پا

متخصص طب فیزیکی و توانبخشی
باسلام،به مدت 4 روز هست که کف هر دو پام کم حس شده،بعد از گذشت دو روز،پشت ران هر دو پا و باسن هم دچار کم حسی شدن، و البته امروز هم مو پای چپم در هنگام تکان دادن درد می گیره،مدت زمان سرپا بودنم زیاد هست چون دو تا فرزند دارم ، و از طرفی هم پیش آمده بغلشون کنم با توجه به اینکه وزنشون یکمی هم زیاد شده،منظورم این هست که که گاهی به کمرم فشار وارد میشه

سلام ممکن است از کمرتون باشه
در صورت ادامه یافتن علایم انجام نوارعصب و عضله پیشنهاد میشود