خ.ف
عنوان :

سلام

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام خانوم دکتر.وقت بخیر. من بوست صورتم چرب و حساس و مستعد آکنه ست( اینو بگم ک بوست صورتم خیلی خیلی حساسه و با کوچکترین فشار یا ضربه ای قرمز میشه و گاهی وقتام ک زیاد شسته میشه از خشکی زیاد قرمز میشه) من به دکتر مراجعه کردم و برام روآکوتان تجویز کرد با دوز روزی یک عدد. سوالم از شما اینه ک با این توصیفاتی ک از بوست صورتم کردم از چه شوینده ای استفاده بکنم؟ از همون شوینده های مخصوص بوست چرب؟( اخه میترسم صورتمو خیلی خشکو قرمز بکنه) یا از شوینده های بوست خشک یا از ........؟؟ اگه امکانش هست اسم و برند اون شوینده رو لطف کنید بگید. ممنون میشم

سلام

چون راکوتان پوست رو خشک می کنه از شوینده های ملایم باید استفاده بشه مثل پن رزالیفت درمالیفت یا شوینده کرمی نویدرم یا ژل شستشوی LCA ولی کرمهایی که روی پوست صورت استفاده می شه مثل مرطوب کننده و ضد آفتاب همچنان باید فاقد چربی باشن