F.V
عنوان :

لکه های قهوه ای روی پا

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام خسته نباشید,
من روی پام یه لکه ی قهوه ای ایجاد شده از چی استفاده کنم تا خوب بشه؟
لطفا همه ی راه حلارو بگید

سلام باید دید لک قهوه ای ثانویه به چه چیز هست ؟ آیا قسمتی از پاتون رو مکررا خاروندین و الان قهوه ای شده؟ آیا جای جوش های ناشی از موی زیر پوستی هست ؟ آیا محل تماس با کفش یا کش جوراب است؟ یا خودبخود ایجاد شده است؟ می توانید حتی عکس هم بفرستین منتظر پاسخ شما هستم

نمیدونم دقیقا دلیلش چیه به مرور زمان اینطوری شده
و این هم هستش پای چپمه

سلام به نظر می رسد که یا عادت به خاراندن پای خود(خارش عادتی) و یا تماس زیاد با فرش و موکت دارید

به مدت دو هفته شبها پماد کلوبتازول بزنین و در طی روز با مرطوب کننده چرب کنین اگر عادت به خاراندن دارین بر آن غلبه کنین کیسه یخ و چرب کردن خارش را کم می کند جوراب نخی بپوشین تا تماس با فرش و موکت کم شود بعد از دو هفته مجددا من رو در جریان قرار بدین

مرسی از پاسخگوییتون ❤
سلام خانوم دکتر خسته نباشید

من پماد کلوبتازول رو تهیه کردم و دارم استفاده میکنم

توی نت سرچ کردم که زده بود برای التهاب پوستی استفاده میشه و خیلی ضررات داشت

من موردم التهاب پوستی نیس فقط یه لکه ی پوستیه

میخواستم بدونم باید ادامه بدم مصرفمو؟

سلام

عوارض در استفاده طولانی مدت هست نه 2 هفته

درعکس کمی التهاب هم داشت و همین التهاب باعث می شه که پوستتون نتونه داروهای لایه بردار و ضد لک رو تحمل کنین

اهان پس عیبی نداره

مرسی خانوم دکتر جونم که پاسخگو هستید ❤
سلام خانوم دکتر یه سوال تخصصی دارم
اوا سوالمو نوشتم ولی نیومد فقط سلامش اومد
چگونه میتونم لب های داخلی دستگاه تناسلیمو سفید کنم؟

دقیقا لب های داخلی واژنم تیره شده

میشه یه دارویی چیزی بگید من خوبش کنم؟

راستی میتونم لیزر کنم؟ اگه میتونم شرایطش چیه؟

متاسفانه راه حلی وجود نداره هیچ لیزری و هیچ روشن کننده ای نمی تونه تغییر قابل توجه به وجود بیاره این مسئله در همه افراد کمابیش وجود داره و کاملا طبیعیه در بعضی موارد مزوتراپی با داروهای روشن کننده حداکثر یک درجه می تونه روشن تر بکنه

مطمئید؟ ولی من شنیدم میشه روشن ترش کرد

من مطمئنم مادرزاد نیست و میشه با دارویی چیزی خوبش کرد

درضمن فقط لب های داخلی نیست

تقریبا لب های بیرونی ام اونجوریه

کاملا مطمئن هستم کرم های روشن کننده مختصری موثرند آنهم فقط تا موقعی که استفاده شوند لیزر موهای زائد هم کمی موثر هست چون نیاز یه تیغ زدن و اپیلاسیون رو رفع می کنه و آن مقدار از تیرگی که در اثر اینها به وجود اومده از بین می ره

مزوتراپی با تزریق داروی ترانسید و ویتامین سی نیز تاثیر مختصری داره

ای بابا یعنی نمیتونم درستش کنم

هیچ روشی که تغییر قابل ملاحظه به وجود بیاره نداریم متاسفانه

این کرم هایی که تبلیغ میکنن

یا درست کردن ماسک رو تبلیغ میکنن یا چیزای دیگه اوناام تاثیری نداره؟

من ژل روشن کننده کشاله ران و زیربغل سروینا رو گرفتم و حدود 4ماه استفاده کردم. شاید میتونم بگم یک درجه یا کمتر تغییر کرد

ایا این روش هارو دنبال کنم میتونم تاثیری ببینم؟

حداکثر یک درجه بهتر می شه ان هم تا وقتی که استفاده کنین متاسفانه راه حل قطعی وجود نداره

سلام خانوم دکتر وقتتون بخیر

میخواستم راجب جوش های صورتم ازتون بپرسم

من 17سالمه و روی صورتم خیلی جوش ریز ریز میزنه

جوش های خیلی ریز قرمز، بعضیاش دورش قرمز میشه

همه جای صورتم هست غیر از بینیم

بعضیاشم که وقتی میزنه یا تازه میخواد بزنه به شدت درد میکنه جاش

بعضی اوقاتم وقتی جوشم تموم بشه جاش میمونه و قرمز میشه بدون اینکه من دست بزنم بهش

محلول کلیندامایسین در الکل هرروز صبح و دیفرین یکشب درمیان

همه کرم هایی که روی پوست صورت استفاده می شن باید فاقد چربی باشن

شما حتما به داروی خوراکی آنتی بیوتیک هم نیاز دارین با این شدت جوش که دارین وگرنه خوب نمی شه منتها داروی خوراکی رو نمی شه از راه دور تجویز کرد

فعلا داروهای موضعی رو شروع کنین تا در اولین فرصت حضورا مراجعه کنین

اهان مرسی عزیزم حتما تهیه میکنم و استفاده میکنم

خانوم دکتر من حدود 1ماه پیش به شماگفتم که پاهام لکه داره شما پماد کلوبتازول تجویز کردید و گفتید بعد از دو هفته بهتون خبر بدم. الان تقریبا 1ماه شده من هرشب از این پماد استفاده کردم ولی اصلا هیچ تغییری نکرده چکار کنم؟

سلام من کلوبتازول رو فقط 2هفته گفتم چون احساس کردم مقداری التهاب هم وجود داره کلوبتازول رو قطع کنین و شروع کنین به مصرف اوره 15 درصد در اوسرین هر شب بزنین جوراب نخی هم بپوشین و تماس با فرش و موکت به حداقل برسه