ف.ج
عنوان :

خارش پوست در بارداری

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام خسته نباشید. بنده 35 سالمه و 7 ماهه باردار هستم.
سه مدل خارش و دون دون شدن پوست روی دستهام دارم.

1. تقریبا از 5 ماهگی روی دست هام خارش داشتم. ب طوری که ب اندازه یک بند انگشت کهیر یا اگزما روی هر دو دست زد. اول فقط خارش بود بعد ازشون آب میومد. دکترم گفتن چون ازش آب میاد اگزما ست و پماد هیدروکورتیزون استفاده کن. حالت آبکیش از بین رفت ولی خارشش همچنان زیاده. عکس دوم اوایل این ضایعه. عکس سوم بعد از استفاده از پماد

2. الان دو سه هفته ست دون دون های ریز روی دستها و ساق پا زده ک بشدت خارش داره. ب حد دیوانه واری میخاره. اولش چند تا دونه بی رنگ با فاصله زیاد از هم بود ولی در عرض دو روز روی دست راستم دون دون ها قرمز و تعدادش زیاد شده و از خارش زیاد ملتهب هستن. ساق پا و اون یکی دستم همچنان دونه ها فاصله دارند ولی قرمز هستند و میخارن. عکس اول

3. سر انگشت ها دونه های ریز متراکم زده ک بعضا آبکی هم هستند و خیلی شدید خارش دارم. ب طوری ک وقتی میخارونم پوستم ب شدت قرمز و متورم میشه. لابلای انگشت ها هم ب همین ترتیب خارش دارم.

البته خارش ها مداوم نیست ولی وقتی هم هست وحشتناک اذیت میشم. مخصوصا الان دو روز هست ک صبح ها زیاد میشه دلم میخواد با سیم ظرفشویی بخارونمشون.
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.

سلام
صبح بخیر
روی شکم چیزی نیست؟
قبل بارداری سابقه حساسیت نداشتید

روی شکم یکی دو تا دونه هست ک خارش بسیار کنی دارند
قبل از بارداری هم حساسیت فقط فصلی داشتم ک اواخر بهمن شروع شروع می شد تا اواخر اردیبهشت ب صورت آبریزش بینی و گرفتی بینی
آقای دکتر احتمال داره آلرژی باشه چون ده دوازده روز پیش ک دونه های ریز اینقدر شدید نشده بود، ارده عسل خورده بودم و ب مدت یک ساعت گوجه فرنگی خرد میکردم. دو روز بعد از گوجه فرنگی ها دستم پر شد.
ولی خب الان خیلی میگذره و سعی کردم خوراکی های گرمی و حساسیت زا نخورم.
اگر بخاطر گوجه فرنگی هم باشه باز میگم ساق پاهام و بازو و شکم ک در تماس با گوجه نبوده، هم این دونه ها هست هر چند کم.

نگران نباش
پماد فلوسینولون روزی دوبار
و قرص کلرفنیرامین شبی یکی بخورید
و هفته آینده خبر بدید

ممنونم فقط پمادی ک فرمودید رو ب اون دو تا اگزما هم بزنم یا هیدروکورتیزون رو ادامه بدم براش؟؟

به همه جا دخترم
هیدروکورتیزون لازم نیست دیگه

ازتون ممنونم آقای دکتر