م.ی
عنوان :

جراحی در دوره کرونا

متخصص گوش، حلق و بینی
با سلام و خسته نباشید...
آقای دکتر، سوالمو خیلی کوتاه و خلاصه میگم خدمتتون
من میخوام عمل زیبایی بکنم، ولی به خاطر وجود کرونا تو این دوره خیلی میترسم.با توجه به اینکه قسمتی که قراره عمل بشه (بینی و فک) ، مربوط به "دستگاه تنفسیه" ، خواستم بدونم در صورت انجام این عمل در مراکز درمانی چقدر احتمال مبتلا شدن در این اماکن در "حین عمل" هست و اینکه چقدر "بعد عمل" در صورت مبتلا شدن به کرونا با توجه به شرایط تنفسی و سیستم ایمنی موجودم، میتونم ازین بیماری جون سالم به در ببرم؟کلاً عمل جراحی رو کی مناسب میبینین که انجام بدم؟
من یه پسر 27 ساله و بدون هیچ بیماری خاص و زمینه ای هستم.
با تشکر...

با سلام در خصوص میزان احتمال ابتلا تخمین صحیحی نمیتوان ارایه داد
هر چند قبل از عمل طبق پروتوکل اقدامات پیشگیرانه انجام خواهد شد
و هر شخص به تناسب حضور در اجتماع و سبک زندگی حنی بدون جراحی هم ریسک ابتلا دارد

درسته.ولی من مشکلم بعد عمله بیشتر.فرض کنیم اگه مبتلا بشم، این عمل و وضعیتی که درش هستم، میتونه تاثیری رو عملکرد سیستم دفاعی من داشته باشه.منظورم تاثیرش رو سرفه یا عطسه و یا تنگی نفسی هست که این بیماری داره.

بله میتونه تاثیر بزاره
به هر حال حراحی نوعی استرس هست و باعث کاهش قوای جسمانی میشود