س.ت
عنوان :

کشیدگی دست

متخصص ارتوپدی
با سلام. مادر من دیروز هنگام بستن چادر مسافرتی به دست چپش فشار وارد شد و حالت کشیده شدن بهش دست داد، در حال حاضر آتل بسته و تکونش نمیده، دردی در حالت عادی نداره ولی مچ دستش رو اگه فشار بده درد میگیره و انگشتاش رو خیلی بالا نمیتونه بیاره. چقدر میتونه آتل رو نگهداره؟ مشکلی نداره بستنش؟ و اینکه برای درمان چیکار میتونه بکنه؟

سلام.
با توجه به اسیب وارده دچار کشیدگی تاندون و التهاب ناشی از اون شدند.
حتما یک داروی ضد التهاب مصرف کنند و تا دو هفته مچ بند داشته باشند انشالله خوب میشن.

داروها:
cap.celexib 200mgr روزی یک عدد
oint.rahamin هر دوازده ساعت

لطفا در امتیازدهی پایان مشاوره شرکت کنید.ممنونم.

ممنون داروی متوکاربامول مناسب هست؟
🙏