M.S
عنوان :

آبله مرغان

متخصص بیماری های کودکان
سلام آقای دکتر پسر من در سن 5 ماهگی از خواهرش آبله مرغان گرفت که طی 1 ماه با داروهای شما خوب شد اما الان تقریبا 4 ماه از آبله میگذره که یک جوش به اندازه ی عدس که کمی برامده هست روی سرش بین موها که روش زرد هست باقی مونده گاهی اوقا ت با حمام میافته اما باز در میاد چه کاری باید انجام بدم؟

سلام احتمالا آبسه زیر پوستی است

باید داخل حمام تخلیه و شستشو شود و با پماد فوسیدین و اسیکلوویر روزی,دوبار بزنید تا 7 یا 10 روز