س.س
عنوان :

تخمدان پلی کیستیک

متخصص زنان، زایمان و نازایی
سلام وقت بخیر
من تخمدان پلی کیستیک دارم و متخصص برام قرص دوفاستون تجویز کردن و گفتن بصورت 6 ماه مصرف 2 ماه استراحت استفاده کنم خواستم ببینم مصرف این دارو در طولانی مدت عوارضی نداره؟
یه سوال دیگه هم که از خدمتتون داشتم اینه که من تقریبا توی تمام آزمایش خون هام مقدار mcv و mch ام پایین بوده
Mcv 79
Much 25
میخواستم ببینم باید مکمل آهن مصرف کنم؟ هموفیکس خوبه؟ اگر خوبه هروز باید مصرف کنم؟
ممنون از شما

سلام عزیزم
پریودها قبل از شروع دارو به چه صورت بوده ؟
و عکس ا جواب ازمایش رو لطفا برام بفرست

قبل از مصرف قرصا خیلی نا مرتب بود یا عقب میفتاد یا جلو بعضی وقت ها هم یک ماه هم میشد که پریود نمیشدم.34 سالمه.متاهل هستم.

پریود ها قبل از دارو به چه صورت بوده

در مورد قرص دو فاستون عوارض زیادی معمولا نداره . به مقدار کمی احتمال لخته شده خون رو بالا میبره . و گاهی مقداری وزم ایجاد میکنه . اگر سابقه بیماری خاصی نداری. میتونی چند ماه استفاده کنی بعد یک مدت قطع کنی اگر مجدد نامنظمی پریود داشتی شروع کنی .
قرص اهن هم در روزهای پریود ی روزی یک عدد استفاده کن
مواد غذایی مناسب برای تامین اهن مثل گوشت استفاده کن .
مصرف لبنیات همزمان با گوشت یا مواد اهن دار نباشه . مصرف
چای هم همینطور . میوه و سبزیجات تازه در برنامه روزانه داشته باش

هموفیکس مصرف کنم یا داروی دیگه ای؟

بله خوبه سیما جان .میتونی easy iron هم استفاده کنی

🙏