ا.ا
عنوان :

جواب ازمایش

متخصص بیماری های کودکان
سلام خسته نباشید
کودک من 14ماهه که از نوزادی رفلاکس داش که شیر خشک ببلاک ای ار مصرف میکرد و تا الان قرص اولتاپ امپرازول میدم
که در شش ماهگی اسهال خونی گرفت به غذا افتاده بود که شیرخشک نان ا ال دادم خوب شد که دوباره دو ماه پیش شیر رو تغییر دادن شیر نان دو دادم باز اسهال خونی گرفت .الان باز ا ال میدم. خانم دکتر براش ازمایش الرژی نوشتن انجام دادم.
اقای دکتر میخواستم بدونم به چه چیزایی الرژی داره بچه؟و بقیه ازمایش خوب بوده یا خیر
غذا اصلا نمیخوره و فقط به شیر علاقه داره. شبها همش هر دوساعت برای خوردن شیر گریه میکنه و بهش میدم. دلیلش چیه

سلام کودک به هیچ ماده غذایی حساسیت ندارد
فقط رژیم بدون الکتاب و شیر بدون لاکتوز را باید رعایت کنید
شیر خوردن زیاد عامل بی اشتهایی و اختالال رشد در سال دوم است و علت آن وابستگی و عدم استقلال غذایی کودک است
موارد بالا در آزمایش خون به علت نوعی تالاسمی تریت آلفا است که از انواع کم خونی ارثی است و اسید فولیک روز درمیان نصف قرص یک میلی گرمی کافی خواهد بود

منظورتون از رژیم بدون الکتاب چیه متوجه نشدم. و شیر پاستوریزه نمیتونم به بچه بدم؟. و ازمایش تالاسمی که گفتید همون کم خونی هست؟
حتی شیر بچه رو هم کم کردم ولی باز غذا نمیخوره و فقط برای شیر بهانه گیری میکنه
اسید فولیک برای بچه ها همراه قطره اهن تداخل به وجود نمیاره؟

اسید فولیک را باید بدهید ولی آهن در تالاسمی آلفا بعد یکسال باید قطع شود
رژیم بدون لاکتوز و شیر بدون لاکتوز مانند آ آل 110 باید استفاده شود

شیر پاستوریزه و لبنیات بجز ماست دارای لاکتوز هستند
رژیم بدون لاکتوز به طور کانل درسایت و کانال توضیح داده شده است