ن.ک
عنوان :

قرمزی چشم

متخصص بیماری های کودکان
پسر من نزدیک چهار سالشه، اسفند ماه به شما مراجعه کردیم به دلیل سرفه هاش و تشخیص شما آلرژی بود 8 هفته زادیتن خورد و سرفه کاملا برطرف شد ولی از اردیبهشت ماه چشمش رو زیاد میخارونه. الان خارش چشمش کمتر شده ولی بعضی روزها چشمش قرمز میشه هر بارم یه گوشه از چشمش، گاهی کمه ولی امشب زیاد بود. که قبل از خوابش این عکس رو ازش گرفتم. ممنون میشم راهنماییم کنید.

شربت زادیتن شبی 2/5سی سی بدهید و قطره چشمی فلورومتولون هر شش ساعت یک قطره داخل چشم تا سه روز و قطره چشمی کلرامفنیکل هر شش ساعت یک قطره داخل چشم تا پنج روز بدهید.اگر بهتر نشد بیاورید ویزیت کنم

🙏