ا.ب
عنوان :

قرص بوسپیرون

پزشک عمومی
سلام خانم دکتر.من مدتی پیش به مزشک مراجعه کردم برا سردرد.بعد از شرح حال از من قرص بوسپیرون رو تجویز کردن.بعدا متوجه شدم این قرص برای درمان ترس و اضطرابه.البته گاهی حالت دلهره و اضطراب بی دلیل میاد سراغم.به نطر شما این قرص رو مصرف کنم؟ممنون

سلام بله احتمالا تشخیص سردرد تنشنال براتون دادن برای همین این دارو رو تجویز کردن دوز دارو چنده و چطور باید مصرف کنید و به غیر این داروی دیگه ای هم بهتون دادن

سلام مجدد.20 و روزی یکی.نه چیز دیگه ای هم ندادن.داروی خوبیه؟تا چه مدت باید مصرف کنم؟

بله داروی خوبی هست فقط یک نکته معمولا دو هفته طول میکشه تا اثراتش رو نشون بده به این موضوع توجه داشته باشین اگه دچار سرگیجه شدین مقدار دارو رو کمتر کنید