آ.م
عنوان :

سوختگی سطحی

متخصص پوست، مو و زیبایی
با سلام و احترام.روز بخیر.مادرم بعلت درد ناحیه کمر روی تشک برقی خوابیده و بخاطر درد زیاد و مسکنی که خورده بوده متوجه سوختگی پوستش نشده متاسفانه.الان ده روز از این وضع میگذره و برخی جاهای پوستش هنوز تاول داره و میسوزه .با توجه به اینکه مادرم از افراد پرخطر در شرایط کرونا هست و ناراحتی قلبی روده فشار خون و ....داره فقط دکتر عمومی در منزل ویزیت کردند و سرم و مراقبت عمومی انجام شده است.برای پوست و کاهش سوزش محل سوختگی چیکار میتونیم بکنیم.سپاس.عکسها ضمیمه می باشد

سلام
روز خوش
به زونا هم شبیه
مطمینید سوختگیه؟

سلام مجدد.بله مطمینم سوختگی هست.چون روز اول کلا تاول سطحی و کلی بود.الان تا حدی خوب شده ولی بعضی جاهاش به شکل تاول های کوچیک مونده و لایه سطحی نازک رو پوست هست ولی میسوزه.چون مادرم آلرژی هم داره و بدنش هم بعد از عمل سنگین تخلیه کیسه صفرا و پیوند روده که 8 سال پیش انجام داده خیلی ضعیف و حساس شده اوضاعش رو تحت کنترل داریم.
عکس ها رو گفتم مجدد گرفتن و ارسال کردند.

کرم سیکابیو بیودرما روزی سه چهار بار بزنید
و شبها کرم سیلور سولفادیازین بزنید

ممنون و سپاسگزارم
🙏