ا.ع
عنوان :

پوست

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام
لطفا یک کرم ضد آفتاب. برای پوستم که خشک و حساسه و لک داره معرفی کنید وچه spfداشته باشه فاقد چربی باشه یا نه. ورنگ پوست باشه یا نه؟و به نظر شما ellaro مناسبه. ممنون میشم جواب بدین
سلام نه.ولی برای قرمزی پوست ولک کرم استفاده میکنم.

اگر پوستتون حساسه و مستعد قرمزی از ضدآفتاب های مخصوص پوست حساس استفاده کنین مثلا ضد آفتاب فتودرم ای آر بیودرما که بدون رنگه

یا ضد آفتاب ال سی ای که هم رنگی داره و هم بی رنگ

یا ضدآفتاب سن سی تلیال مینرال

ای سی ام که رنگی هست

ممنونم از پاسختون