ز.گ
عنوان :

چکاپ

متخصص بیماری های کودکان
سلام وقت بخیر دخترم 3 ساله هست و میخواستم بیارم چکاپ به خاطر کرونا ترسیدم میشه لطف کنید بگید چه ویتامینالی بخوره و اینکه وقتی شیر میخوره دل درد میشه و ییوست برای اونم بهم بگید چیکار کنم ممنون

سلام روزی 3 سی,سی شربت ادونسیس و هفته ای دوبار یک قاشق غذاخوری شربت ایروفیکس بدهید
یا مصرف شیر را قطع کنید یا از شربت زادیتن و گاویسکون روزی دوبار 3 سی سی میتوانید زمان درد استفاده کنید