س.ش
عنوان :

داروی تقویتی رشدو قد کودک

متخصص بیماری های کودکان
سلام ،پسرم 13 ماهشه و 8 و 300 وزنشه ،اصلا میل به غذا نداره قطره آدزیر میدم اصلا تاثیری تو اشتها نداره ،الان شربت زینک پلاس براش خریدم میخواستم بدونم این دوتا دارو تداخلی باهم ندارن ? یا اگه داره چه دارویی جایگزین کنم ? ممنون میشم جواب بدید

ببینین وقتی کودکی رو با کاهش اشتها و عدم وزن گیری میارن اول باید از معاینه ش مطمین بشیم که چیزی نداره،وقتی معایناتش نرمال بود میریم رو ازمایشاتش،اکه اونها نرمال بودن حق دادن مکمل رو داربم

وگرنهذخودسرانه نمیشه مکمل داد،حالا برای کوچولوی شما اگه معاینه و ازمایشاتش نرمالهذمیتونین زینک پلاس بدین و تداخلی با ادزیر نداره،فقط یک روز درمیان بدین،ولی آدزیرو هرروز طبق قبل ادامه بدین.

فقط رفلاکس داره ک امپرازول مصرف میکنه ،قبلا ازمایش دادم خداروشکر مشکلی نداره ،،
قدش 75
زینک پلاس چند سی سی باید بدم?
آدزیر چطور?

عزیزم ادزیر 1سی سی مثل قبل تا پایان 2سالگی،ولی زینک پلاس 3سی سی تا یکماه هرروز بدین بعداز یکماه یک روز در میان همون 3سی سی ادامه بدین

شاید وزنش بخاطر ه همین رفلاکسه پایین مونده

خدارو شکر که آزمایشاتش نرماله حداقل،خیالم راحت شد

🙏