م.ا
عنوان :

تب و سردرد

فوق تخصص نوزادان
مادرم 55 سال سن دارد و بیش از 20 سال است مبتلا به برونشیت مزمن است . از سه روز پیش دچار سردرد شدید و تب زیاد شد . سردرد از امروز قطع شد اما تب ادامه دار است.
نتیجه تست خونی کرونا و سیتی اسکن هم خوب بود و اکسیژن خون هم مناسب است .
اما تب او قطع نمیشود...

سلام.حتما باید ازمایش خون کامل برای عفونت انجام بشه و نیاز به مراجعه ی حضوری و معاینه ی دقیق هست

🙏