ا.ه
عنوان :

مصرف هم زمان

متخصص پوست، مو و زیبایی
با سلام و عرض ادب برای رشد ریش و سبیل ویال CUTINOL مصرف میکنم آیا می شودم همزمان با این ویال فوم ماینوکسیدیل نیز مصرف کنم ؟ مثلا این ویال رو هفته ایی سه شب میزنم در همان هفته هر روز دوبار فوم ماینوکسیدیل بزنم ؟؟؟

نخیر

ماینوکسیدیل باید منظم هروز مصرف بشه

اگر ماینوکسیدیل رو به صورت منظم و هر روز مصرفش کنم می تونم توی دوره مصرف از ویالCUTINOL نیز استفاده کنم ؟؟
سلام بعد از استفاده از ماینوکسیدیل بعضی از قسمت های صورتم قرمز و خشک می شود اما یک ترکیب گیاهی بعد از شستن فوم استفاده میکنم که این قرمزی ها و خشکی ها را تا حدود زیادی از بین می برد ... به نظر شما با این رویه که عرض کردم اشکالی ندارد به استفاده از فوم ادامه بدهم ؟؟؟ چون نوشته اگر پوست قرمز بود استفاده نشود

با تشکر
شاید لازم باشد عرض کنم که این ترکیب گیاهی از روغن های گیاهی مثل زیتون و.... و موم عسل است
سلام این کرم گیاهی هم بعد 1 روز دیگه نتونست کاری بکنه انگار اصلا ماینوکسیدیل به ما نیومده اگه فقط از ویال CUTINOL استفاده کنم چند ماه طول میکشه ؟؟یعنی سه چهار ماه درست میشه ؟؟ تا حالا 100 نوع کرم استفاده کردم اما بازم بعد مصرف فوم پوستم قرمز و ملتهب شد راهی نیست که بتونم از فوم اسفاده کنم و پوست رو قرمز نکنه ؟؟؟ آقای دکتر خواهش میکنم کمکم کنید این مشکل خیلی تو روحیم تاثیر گذاشته همه مسخرم میکنن با تشکر

احمد خان

من چی بگم از دور

تا حالا ندیدمت که

اصلا شاید با دارو اون ریشها اضافه نشه و کاشتن بخواد

یعنی اگر دارو های شیمیایی تاثیر نذاره تنها راهی که میمونه کاشت؟؟؟ اگر بکارم طبیعیه جلوه میکنه
سلام ببخشید آقای دکتر الان به تایید خودتون حدود چند هفته میشه که از ویالCUTINOL استفاده می کنم روی صورتم موهای بدون رنگ و ریز زیادی رشد کرده آیا این نشونه ی تاثیر دارو نیست ؟؟؟ اگر این ویال بخواد اثر بذاره چند وقت طول میکشه ؟؟ به نظر شما این ویال رو تا آخر دوره مصرفش استفاده کنم اگر اثر نکرد برا کاشت خدمت برسم یا الان بیام ؟؟ چون هم راهم دوره وهم باید دانشگاه برم ونمیخوام کسی متوجه بشه من عمل کاش انجام دادم مثلا توی تابستان انجام بدم با تشکر

بله حتما
اگر یه چیزایی در اومده ادامه بده

با تشکر از راهنمایی هایه شما
آیا ویالCUTINOL عوارضی دارد؟؟
مخصوصا برای استفاده روی صورت؟؟