ن.ا
عنوان :

قرمزی پوست بعد از لیزر co2 فرکشنال

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام،امروز 5 روز از لیزر co2 فرکشنال کل صورتم به جز دور چشم میگذره،الان دو روز که صورتم خیلی قرمز شده،قبلا بیشتر قهوای و برنز بود،ولی الان شدیدا از قسمت زیر چشمم به پایین قرمزه،مخصوصا دو تا گونه ام،کرم فقط اسکار لیفت از برند درمالیفت میزنم،طبیعی هست؟بنظرتون کار دیگه ای یا چیز دیگه ای لازمه؟
ممنونم از لطفتون و وقتی که میذارید
منافذ باز و جای آبله مرغون جوانسازی سایر مناطق..چون کل صورتم هست

من یک داروی ترکیبی و یک داروی آماده میدهم

ممنون میشم راهنماییم کنید که چیکار کنم
من میتونم داروهاتونو تهیه کنم؟

تا چند دقیقه آینده میفرستم نسخه و دستور مصرف را

خیلی خیلی ممنونم

هر شب قبل از خواب بزنید به نواحی درگیر

کرم نیما را میتوانید از فروشگاه اینترنای داروکده هم تهیه بفرمایید

واقعا ممنونم از پاسخگویی سریع و دقیقتون،یه دنیا مرسی

داروی ترکیبی را در جای خنک نگهداری بفرمایی