م.ت
عنوان :

رفلاکس یا کولیک

متخصص بیماری های کودکان
سلام خانم دکتر . پسرم 38 روزش هست بیقراریش مثل ناله کرون زیاده . البته کولیک هم داره و بهش ایزی کول میدم ولی الان شک کردم نکنه رفلاکس هم داشته باشه . بالا نمیاره ولی گاهی انگار داره چیزی میجوه . و اینکه موقع شیر خوردن بیقرار میشه و ناله میکنه . و مدام خودش رو کش و قوص میده . اب دهنش معمولیه ، از دهنش سرازیر نمیشه . تا میزارمش زمین بیدار میشه و بیقراری میکنه یعنی فقط توی بغل میخوبه .و شبها به این خاطر خواب خوبی نداره .
الان نمیدونم ناله به خاطره رفلاکسه یا کولیک .
شیر خشک مناسب برای رفلاکس و یا کولیک هم اگر پیشنهاد میدید ممنونم میشم معرفی کنید . و اینکه قبل از ایزی کول ، دایماتیکون مصرف میکرده البته نه زیاد شاید 7 یا 8 بار بهش داده باشم کلا .
وزن گیریش خوبه . موقع تولد 3100 بوده الان 4800 . من خودم هم از شیر افزای گالاکتومید استفاده میکنم . و کلا شیر و میوه و حبوبات هم نمیخورم .

سلام شیر خودتون رو میدین یا شیر خشک؟

اگر شیرخشک استفاده میکنید چه مارکی هست؟

ایزی کول رو چه مدته میدید ؟با چه دوزی؟

سلام مجدد . تا الان شیر خودم رو دادم ولی دیگه مستعصل شدم الان رفتم شیر خشک ببلاک آی آر گرفتم ولی هنوز بهش ندادم .
ایزی کول رو حدود دو هفته استفاده کردم سه وعده در روز هر وعده 5 قطره ، قبل ایزی گول ، از 27 روزگی تا دو هفته پیش در حده 7 یا 8 وعده دایماتیکون بهش دادم اونم سه وعده در روز و هر وعده 8 قطره ، البته منظم نبوده ، تقریبا هر وقت خیلی بیقرار میشد میدادم بهش ، ولی ایزی کول رو تقریبا سرا تایم بهش دادم .
سرفه نداره ولی عطسه خیلی کم شاید یک یا دوبار در روز.
ولی مثلا یهو خوابه ، معلومه از یه دردی یهو پامیشه و شروع به نق زدن میکنه . شبا هم موقع خواب خیلی سرو صدا دار میخوابه ، یه صداهایی مثل صدای ترمز ماشین از ته گلوش در میاره . انگار کاملا خوابه ولی صداهای خرناس مانند از خودش در میاره. البته اگه تو بغل بخوابه نه ، ولی به محض زمین گذاشتن این صداها شروع میشه .
خانم دکتر مستاصل شدیم . نمیدونیم اشکال از کجاست . فقط اینکه اگه من اخره شب بهش همین ببلاک رو بدم خدای نکرده یبوست نمیشه ؟ چون زیاد شنیدم که بچه ها میشن .
و اینکه اگر بخوام شیر خشک رو بدم ،میتونم دو وعده در روز بهش بدم ،بقیه شیر خودم رو بخوره ؟ و چند سی سی برای بهتر شدنش خوبه ؟
و اینکه اگه یه قاشق چای خوری بهش آب بدم ، میتونه دردش رو کمتر کنه ؟

اگر شیرخودتون رو دادید لازم نیست بخاطر رفلاکس یا کولیک شیرخشک شروع بشه ،اب هم توصیه نمیکنم

از بالش مخصوص رفلاکس استفاده کنید،یا زیر سرش رو موقع خواب حدود سی درجه بلند کنید

در مورد ناله و بیقراری بدون معاینه و شنیدن صدای ریه ها نمیشه نظر قطعی داد و اگر بیشتر شد یا ادامه داشت حتما باید از نزدیک ویزیت بشه

حالتهایی از بیقراری که توصیف میکنید خیلی با رفلاکس مطابقت داره و با افزایش سن بتدریج بهتر میشه

🙏