s.b
عنوان :

درصد بارداری

متخصص زنان، زایمان و نازایی
سلام خانم دکتر وقت بخیر
31 سال سن دارم و از اول تنبلی تخمدان داشتم و پریودهای نا منظم، تا خرداد 95 که با طب سنتی خوب شده بودم و دیگه کیست نداشتم، دوسال هم هست که ازدواج کردم و اصلا پیشگیری نداشتم. تیرماه کلومفین خوردم ولی باردار نشدم، رفتم دکتر دیگه ای و ایشون سوابق بنده و همسرم رو دیدن و گفتن که دوماه هم کلومفین بخورم احتمالا باردار بشم، ولی موقع گرفتن داروها به بنده دوفاستون داده بودن و یدوفولیک. و چون به دکتر دسترسی نداشتم اعتماد کردم و داروهارو خوردم. البته دوفاستون رو 3 تا 7 پریود داده بود. خلاصه ماه اول خوردم و پریود شدم ولی ماه دوم که خوردم دو روز پریود شدم و بعد از 10 روز دوباره پریود شدم. رفتم سونوگرافی و تشخیص pco دادن. دوباره پیش یه دکتر دیگه رفتم و ایشون هم دوفاستون از روز 14 دادن و لتزرول و دوتا آمپول. ولی چون نمیدونستم 14پریودم کی هست مهرماه استفاده نکردم و خودم 23ام مهر پریود شدم و از15 پریود داروهارو خوردم، از 23 تا 30 آبان هر روز لک بینی قهوهای رنگ داشتم و خیلی ناچیز و 1 و 2 آذر هم نه میشه لک گفت نه پریود و به رنگ قرمز، انقباضات شدید داشتم به طوری که 15 دقیقه درد داشتم و فک میکردم پریود میشم بعدش انگار نه انگار و هیچ دردی نداشتم، پاهام کمر و زیر شکمم هر از گاهی درد و گرفتگی داشتم. حالا با این اوصاف من نمیدونم آیا از کیست هست این شرایط من یا احتمال داره که از بارداری باشه، چون زمان پریودم دقیقا معلوم نیست نمیدونم کی از بی بی چک استفاده کنم. زمان پریودهای چند ماه اخیر رو هم براتون می نویسم 4 فروردین- 11 اردیبهشت- 13 خرداد- 13 تیر- 19 مراد-19شهریور و 29شهریور- 23 مهر و لک بینی ابان هم از 23 ابان الی 2 اذر

خیلی شرمنده خانم دکتر خیلی طولانی شد.
پیشاپیش سپاسگذارم

سلام عزیزم.

قبل از هر کاری بدلیل وضعیت پریود اخیر که غیر طبیعی بوده یک ازمایش بتا یا بارداری بدید و اگر منفی بود ،درمان تنبلی تخمدان و بارداری انجام بشه