ف.ب
عنوان :

یبوست و نفخ

دکترای تغذیه و رژیم درمانی
سلام من 31 ساله و دخترم یکسال و نیمه یبوست و نفخ زیاد داریم یه هفته تستی گلوتن مصرف نکردیم علایم تقریبا 40درصدی بهبود پیدا کرد .میخواییم ازمایش total lga ,anti ttg،anti gliadin ab بدیم .میخواستم لیستی از ازمایشات دیگه ای برای انواع دیگه ی حساسیت های غذایی بدید .که در این شرایط کرونا یکبار به ازمایشگاه مراجعه کنیم

سلام. وقت بخیر.
این ازمایشات رو فوق تخصص گوارش نوشتند ?
معده اتونم مشکلی داره ?
سابقه میکروب معده ندارید ?
حساس و زودجوش و عصبی و در شرایط پراسترس و بدخواب هستید ?

بله .
بله معده و روده هر دو نفخ دارند و یبوستم دارم .سابقه میکروب و حساس و استرس و... ندارم .ازمایشات و اندوسکوپی کولونوسکوپی انجام دادم .تنها احتمالی که میدم ممکنه حساسیت غذایی داشته باشم

احتمال سندرم روده تحریک پذیر هم وجود داره . درحال حاضر تست حساسیت دیگه ای لازم نیست عزیزم . جواب تست گلوتن اولویت اصلی است . البته اگر پرزهای روده در اسکوپی ها نرمال بوده، احتمالشو کم میکنه ولی تست خونی همین انتی بادی ها و ایمونوگلوبین ها لازمه.درحال حاضر پیگیر همین مورد فقط باشید . موفق باشید

حساسیت به فودمپ ها تست ندارد؟

تست هیدروژن تنفسی داره . اندازه گیری هیدروژن بازدم

🙏