آ.د
عنوان :

جوش های قرمز کودک یکساله

متخصص بیماری های کودکان
با سلام و عرض ادب خدمت شما بزرگوار
پسر 13 ماهه دارم. شیر خودم را می خورد.شیر خشکی نیست غذای سفره را هم کنار بقیه می خورد تا امروز حساسیت نداشته من از دیروز متوجه شدم روی بدنش 5 تا دونه قرمز هست.روی دست راست روی صورت روی آرنج دست چپ و دوتا هم نزدیک زیر بغل.امروز قرمزی دوتا دونه زیر بغل گسترش پیدا کرده. تب یا بی قراری ندارد. ممنون میشم اگر منو راهنمایی بفرمایید.

سلام ممنون
ظاهر جوش ها گزیدگی هست
پد الکلی و کمپرس سرد و مخلوط کرم فوسیدین و درم اید یک درصد روزی سه بار مناسب است
درصورت تب یا بی حالی یا بروز دانه ها زیر لباس احتمال ویروس های خانواده تب خال یا آبله مرغان را باید مد نظر داشت