م.ج
عنوان :

سرفه

فوق تخصص ریه
با سلام من دو روزه ک سرفه شدید دارم بدون تب و علایم دیگه قبل عید هم سرفه همینجوری گرفته بودم بعد ده روز خوب شد و تو این مدت تا الان تک و توک مث صاف کردن گلو سرفه داشتمولی از دیشب سرفه خیلی شدیدی دارم علتش چی میتونه باشه؟ امروز از داروخونه شربت گیاهی و قرص زد حساسیت گرفتم تاثیری نداشت

سلام
وقت بخیر
چند سال دارین

سابقه حساسیت به عطر رنگ بو

فکر نمیکنم حساسیت باشه
حساسیت دارم ولی بیشنر بصورت عطسه و جوش لای انگشتان هستش سرفه نداشتم برای حساسیت تا بحال

به هر حال برای دو روز سرفه فعلا نمیشه قضاوت قطعی کرد و در مورد علت تصمیم گیری
بسته به علایم همراه باید درمان علامتی بشین
اگر همراه با تنگی نفس تب و لرز و بدن درد شد حتما مراجعه کنین

میشه ی شربت یا دارویی بهم معرفی کنید ک گلوم تحریکش کمتر بشه و اروم بشه سرفم؟

شربت دیفن هیدرامین کامپاند

سلام جناب دکتر من همچنان فقط سرفه دارم و موقع خوابیدن تشدید میشه

قرص لوراتادین شب ها قبل خواب
قرص مونته لوکاست ده ظهر ها یکی

اگر ادامه داره ی عکس ریه لازمه

🙏