م.ز
عنوان :

تست مجدد کرونا جهت بهبودی

فوق تخصص گوارش و کبد
با سلام ، بنده در تاریخ 99/04/08 درگیر بیماری کرونا شدم ، با علائم بدن درد ، گلو درد ، ضعف جسمانی ؛ در این تاریخ سی تی اسکن ریه دادم که نشان از درگیری خفیف ریه بود ، تست آنتی بادی و تست pcr دادم که مثبت شد ؛ الان 21 روز از شروع بیماری گذشته است و بنظرم علائم کم شده است ، گرفتگی ماهیچه پشت ساق پا ، ضعف و زانو درد دارم ، خیلی کم هم سرفه میکنم ، اکسیژن خون بنده هم بین 97 الی 99 است ؛ برای شروع مجدد فعالیت و رفتن به سرکار گفتن مجددا باید تست آنتی بادی و pcr بدهید که درصورت منفی بودن اجازه ورود به ساختمان محل کار جهت شروع مجدد کارم را دارم ، لذا چند نفر از همکاران بنده که وضعیتشان مشابه من بود(از لحاظ تعداد روز درگیری کرونا) چهارشنبه تست دادند و تست آن ها(pcr و آنتی بادی)مثبت شد؛ با توجه به هزینه بالای این تست ، بنده امروز فقط تست CRP دادم تا در صورت منفی شدن آن ، برای تست آنتی بادی و Pcr اقدام کنم که متاسفانه مثبت بود ؛ لذا سوالم این است با توجه به مدارک بارگذاری شده و شرح حال گفته شده ، چه زمانی برای تست مجدد pcr اقدام کنم؟ آیا من هنوز ناقل هستم؟ با توجه به اینکه تست CRP نشاندهنده التهابات موجود در خون است ، می توان نتیجه گرفت براس انجام تست مجدد PCR زود است و فعلا باید به قرنطینه ادامه بدهم ، امکان مثبت شدن PCR من زیاد است؟ و اینکه چند روز در قرنطینه بمانم و سپس تست PCR بدهم؟

سلام بله شما همچنان ناقل هستید و تا زمان منفی شدن pcr هم قرنطینه بمونید واقعا زمان مشخص برای دادن آزمایش مجدد وجود نداره معمولا دو هفته بعد اعلام میشه اما ممکن هم هست که ارتباطی بین crp و pcr اتون نباشه و pcr منفی بشه

یعنی تا زمانی که pcr مثبت باشه باید در قرنطینه باشم ، حتی ممکنه یک ماه طول بکشه این قضیه

شما باید ابتدا سرولوژی های کرونا یعنیIgm و IgG چک بفرمایید