ا.م
عنوان :

چشم

متخصص چشم پزشکی
سلام دکتر خوبید خسته نباشید من قبلا راجع به خشکی چشم باهاتون صحبت کرده بودم
قطره فلوکورت را 3 4 روز استفاده کردم اثر نداشت اشک را استفاده کردم با بتامتازون که خوب شده الان خداروشکر خیلی از قبل بهتره
فقط الان گوشه چشمم قرمز میشه چرا؟

چند وقته گوشه ی چشمتون قرمزی داره؟

گوشه ی سمت بینی یا سمت گوش قرمزه؟

عکس میتونید ارسال کنید؟

بله
گوشه سمت بینی
والا 2 3 روز اینجوری میشه
اینم بگم که بیخوابی دارم چند روزه
با گوشیم زیاد کار میکنم
فقط بعضی وقتا همون موقع کار با گوشی سوزش دارم مثل قبل

اینها هنوز علایم خشکی چشم هست

اشک مصنوعی بهمراه پماد پماد لوبراتکس هر شب

در صورتیکه شوره های ریز لبه ی مژه دارید شستشوی چشمها با شامپوی آرگوسول یا آی سول هرشب

واضح تر از این نتونستم ببخشید
ولی خب همون قرمزیه اون قسمت هست مویرگ ها قرمز شدن یکم
اون سری مال اون یکی چشمم بود حالا اون خوب شد این یکی اومد

دستور دارویی رو خدمتتون عرض کردم
باید ساعات کار با گوشی رو هم کاهش بدید

همراه با استراحت چشمی و ورزشهای چشمی

بله خیلی ممنون ارگوسول رو که استفاده کردم یک مدت شوره ها رفتن قطعش کردم باز برگشتن
پماد باید توی چشم بریزم؟

باید طولانی مدت استفاده کنید یک شب در میان یا هفته ای دوبار حداقل

باشه پس ادامش میدیم؛فقط اشک را تا کی باید بریزم من همه نوعش را من یک بسته کامل ریختم ارتلاک ارتپیک؛های ..

سیناتیرز بگیرید تا 6بار میتونید تکرار کنید

یعنی از خارجی بهتره؟

نه بهتر نیست برای مشکل شما چون شدید نیست کفایت میکنه در صورت تمایل انواع خارجی رو تهیه کنید

باشه خیلی ممنون پس من همون ارتلاک ادونسد رو میگیرم تاثیرش خوب بود
هر 6 ساعت دیگه بعد اون پماد رو حتما باید استفاده کنم چون داخل چشم نمیتونم بریزم سخته
🙏