ع.ی
عنوان :

از دست دادن حس چشایی و بویایی

فوق تخصص گوارش و کبد
سلام.من از عید 99 تا الان طعم همه چیز رو خیلی بد میفهمم.یعنی هرچی که میخورم یه مزه ی بدی میده و همینطور بوها.همه ی بوها برای من خیلی ازار دهندس و بوهای خوب هم برای من بوی خیلی بدی به نظر میاد.این مشکل برای من خیلی ازار دهندس لطفا یه راه کار درمانی بهم پیشنهاد کنید.درضمن چند روز پیش ازمایش کرونا و یک ازمایش کلی دادم و هیچ مشکلی نداشتم

سلام طعم بد رو میفرمایید منظور چی هست میتونید تشبیه کنید؟؟

مثلا همه چیز رو به یک طعم میفهمم.طعم بوی اشغال .همینطور بوها رو هم بوی اشغال
بسیار طعم ازار دهنده.مخصوصا بو ها رو بوی گندیدگی
هرچیزی رو که میخورم احساس میکنم گندیده
درمانش چجوریه؟

صبحها که پا میشید احساس تلخی در دهان ندارید؟؟سوزش در ناحیه قفسه سینه ندارید؟

خیر ندارم

ببینید من کلی خدمتتون عرض میکنم خیلی مواقع آلرژی یا سینوزیتها میتوانند باعث حس بویایی نامطبوع و خیلی مواقع برگشت مواد از معده به مری و نهایتا دهان میتواند طعم بد غذاها رو ایجاد کنه

حالا اگر اینها نباشد در اکثر مواقع منشأ عصبی و روانی داره

خب من برای درمانش چیکار کنم؟

شما برای مدت کوتاه روزی یک عدد ناشتا پنتازول 40 میلی گرمی و از اسپری های کورتونی بینی استفاده بفرمایید اگر جواب ندهد احتمال منشأ عصبی بالا میره