ر.س
عنوان :

عفونت چشم

متخصص چشم پزشکی
باسلام و خسته نباشید دختر 10 ماهه من از چند روز پیش از یکی از چشمهاش اشک میومد و از دیروز پلک بالای چشمش قرمز و متورم شده و زیر چشمش هم متورم هست و قی میکنه و مژه هاش بهم میجسبه ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

احتمالا عفونت ویروسی هست
قطره سولفاستامید ده درصد هر 6ساعت
شستشو با آب جوشیده سرد

در صورتیکه قبلا سابقه اشک ریزش داشته احتمال بسته شده ی مجرای اشکی هست که در نوزادان شایعه

که اگر تورم و قرمزی کنار چشم سمت بینی بیشتر بشه احتمال عفونت کیسه اشکی در اثر انسداد مجرای اشکی وجود داره که باید معاینه بشه

ببخشید قطره جنتامایسین چطوره
چون یه متخصص اطفال گفتن هر 8 ساعت یک الی دوقطره که من هنوز استفاده نکردم
و پماد تتراسایکلین چشمی
نه تا حالا اشک ریزش نداشته

پماد تتراسیکلین برای این سن بهتره استفاده نشه
همون قطره کفایت میکنه

🙏