ف.ف
عنوان :

دی اچ آ

متخصص بیماری های کودکان
سلام آقای دکتر وقت بخیر
هفته ی پیش باهاتون تماس گرفتم به خاطر دور سر دخترم که 42 هس و الان شش ماه و نیمش هس فرمودید کوچیکه و قطره دی اچ آ بدم یک روز در میان با مولتی ویتامین چن قطره دی اچ آ بدم و برای چه مدت؟؟؟
سوال دوم هم اینکه فرمودین نکسیوم و موتیلیوم رو به مرور کم کنم و بعد قطعش کنم آیا روتفلور رو هم قطع کنم یا اونو ادامه بدم؟؟
مورد بعدی هم اینکه تازگی ها دخترم خیلی خیلی عرق میکنه طوری که سرش کلا خیس میشه البته میخواد دندون هم دربیاره تست عرق هم قبلا داده بودیم موروی نداشت عرق کردن زیاد نگران کننده نیس؟؟؟؟
و یه سوال دیگه از کجا باید بدونم دخترم به چه غذاهایی مخصو صا گندم آلرژی داره؟؟؟ چون لاکتوز وارد خونش شده هر غذایی میخوره دور دهن و زیر چشمش جوش می زنه

سلام با تست آلرژی یا روش آزمون و خطا میتوانید مواد غذایی را امتحان کنید
تعریق نشانه گرمای محیط و کمبود ویتامین دی 3 و دوری از آفتاب مستقیم و وسایل خواب دارای پر و پشم و کرک و کاموا باشد
قطره روتفلور را هفته ای دوبار تا ده ماهگی ادامه دهید
دی اچ آ یک روز درمیان 6 قطره تا 6 هفته