ث.ا
عنوان :

سوزن سوزن شدن دست و پا

فوق تخصص گوارش و کبد
سلام
من بعد از چند دقیقه مثلا یک ربع که گوشی دستم هست خیلی انگشتای دستم سورن سوزن میشه و انگار خواب میره و پام و مخصوصا دو تا انگشت پای راستم خیلی سوزن سوزن میشه مشکل از چی میتونه باشه؟
بله

ببینید در درجه اول یه چک آپ به خصوص میزان قند خونتون رو چک بفرمایید وضعیتی که ذکر میفرمایید نوروپاتی گفته میشود یعنی درگیری اعصاب که میتونه به علت پوزیشنهای طولانی مدت اشتباه باشد اما اگر طولانی و شدید بشه نهایتا نیاز به گرفتن نوار عصب عضله وجود دارد

🙏