د.ر
عنوان :

قطره های مکمل تغدیه

متخصص بیماری های کودکان
سلام خانم دکتر وقت به خیر .دختر من تازه 18 ماهه شدن وزنشون 11.400 و قد شون 78 هست و به دلیل شیوع کرونا برای چکاب نبردمشون دکتر خواستم بدونم از این ماه به بعد چه قطره هایی و به چه مقدار نیاز هست بدم . تا به امروز قطره مولتی ویتو کید یک میل و سیدرال گوچه یک میل و نئو زینک دو سی سی بهشون می دادم و یک نکته اینکه دخترم رفلاکس و آلرژی دارن و جدیدا فقط 300 میل شیر می خورن که تا ماه قبل 480 میل می خوردن شیر خشک آپتامیل پپتی بهشون می دم و لبنیات هم محدود بهشون می دم خواستم بدونم کلسیم نیاز هست مصرف کنند و چه مقدار ؟ ممنون می شم راهنمایی بفرمایید

سلام شب خوش
قد و وزن موقع تولد چقدر بوده؟!
روزانه قطره مولتی ویتامین 1 سی سی
قطره آهن سیدرال 2 سی سی
و نئوزینک 2/5تا 5سی سی مجاز هستید
بعد از یکسالگی میزان شیر خوردن محدود و تغذیه اصلی کودک غذاست نه شیر
3-4 لیوان شیر در طول روز کافی است و 3 وعده غذای اصلی و سه میان وعده سبک
شیر شبانه هم که باید در این سن کاملا قطع شده باشد
نیازی به استفاده از مکمل کلسیم نیست مگر این که در آزمایش خون کلسیم چک بشود و کمبود کلسیم داشته باشد
که اگر در یکسالگی آزمایش خون ندادید حتما در پایان 2 سالگی از پزشک کودکتان بخواهید براتون کلسیم را هم همراه ویتامین دی چک بفرمایند

وزنشون 3.400 بوده و قد 49بوده همانطور که عرض کردم دخترم شیر آپتامیل پپتی مصرف می کنند شیر گاو اذیتشون می کرد.بله شیر شبانه قطع شده ولی اگر هر لیوان 250 سی سی باشد مقدار شیری که دختر من مصرف می کنن خیلی کمتر هستش و این نکته من رو نگران می کنه . آیا من از این سن می تونم شیر گاو رو در برنامه غذایی بگنجونم و یا شیر خشک معمولی بهشون بدم و همچنین غذاهای دریایی ؟ و الان حدود 8 ماه صبح ها دو قسمت از سه قسمت قرص نولپازا 20رو بهشون می دم و حدود یک هفته اس به نصف کاهش دادم آیا مصرف این مدت براشون ضرری ندارد و همینطوری کم کم قطعش کنم خوب ؟
یکسالگی آزمایش دادم و کلسیم و ویتامین دی خوب بود ولی بعد از یکسالگی شیرشون رو کمتر کردم البته با دستور پزشک

وزن و قد که طبق نمودار بر اساس سن نرمال و طبیعی است

بدلیل حساسیت به پروتئین گاوی کودک روی شیر خشک درمانی آپتامیل پپتی قرار گرفته و بعد از یکسالگی زیر نظر "پزشک معالج "می توان بتدریج و به میزان کم لبنیات و شیر گاوی را شروع کرد چون ممکنه دومرتبه علائم حساسیت در کودک بروز کند و در این صورت پزشک معالج سریعا مصرف این مواد را مجددا قطع میکند پس برای شروع تدریجی باید تحت نظر پزشک خودشان باشید
برای کلسیم هم نگران نباشید از دیگر منابع غذایی کلسیم مثل سبزیجات با برگ سبز تیره مثل اسفناج،پرتغال و لوبیا چیتی در برنامه غذایی کودک استفاده کنید
قرص نولپازا برای درمان ریفلاکس در کودکان بالای 5 سال استفاده می شود و دوره درمان ریفلاکس هم "حداقل "3 ماه است و در صورت جواب به درمان بعد 3 ماه با دستور پزشک معالج باید آرام آرام دارو را کم و قطع کنید
بنابراین تنها پزشک معالج کودکتان می تواند شما را راهنمایی کند نه پزشک دیگری که کودک را معاینه نکرده و علائم و وضعیت کودک را نمیداند