ا.ک
عنوان :

سرفه کودک

متخصص بیماری های کودکان
سلام و وقت بخیر خدمت شما بزرگوار.
پسر 21ماهو نیمه ای دارم که خدمت شما پرونده داره.از ابتدای نوزادی ریفلاکس مری به معده داشت که به لطف شما در 6ماهگی علائم ظاهری مثل استفراغش خوب شد و دیگه بالا نمیاره.رانیتیدین و امپرازول میخورد بابت ریفلاکس.
اسفند وزنش 12/250 بود ولی الان نمیدونم وزنی اضافه کرده یا خیر چون بخاطر کرونا نتونستیم دکتر ببریمش برای چکاپ و غیره.
الان مشکل ما این هست که از اخرین باری که سرماخوردگی گرفت که دقیقن 29بهمن بود و حدود سه هفته ای طول کشید تا علائم سرماخوردگیش کامل خوب بشه سرفه هاش ابتدا خلط دار بود که در اواخر دوره سرماخوردگی سرفه خشک داشت
دکتر بهش آسمورال هم داد چون سرفه هاش بعد یک هفته از سرماخوردگی کمی کمتر شد اما کامل خوب نشده بود و حتی یه اسپره هم داد که اسمش یادم نیست و باید با ماسک روی صورت میگذاشتیم براش که اونو استفاده نکردیم
اما قرص اسمورال رو استفاده کردیم و بهتر شد و البته اینو هم بگم که چون از بعد سرماخوردگیش مدام این سرفه ها کم و زیاد میشد و کاملن قطع نشد در حال حاضر هم این سرفه ها بعضی روزها هست اما بعضی روزها نیست.
البته بگم تعداد سرفه ها در روز سه یا 4باره.تصورتون از چیزی که میگم این نباشه که فکر کرده باشین بچه مدام هر ساعت داره سرفه میکنه.
الان هم سرفه ها خشک هست
البته ابتدای سرماخوردگی دکتری که گلو رو معاینه کرد گفت خلط داره اما چرک نداره. ما بخاطر شرایط حال حاضر کرونایی بچه رو خیلی بیرون نبردیم و بابت چکاپ هم نتونستیم ببریمش بخاطر کرونا
حالا اگر حل شدن مشکل سرفه ها چنانچه بدون مراجعه به مطب باشه ازتون سپاسگزاریم و اگر هم نیاز به معاینه حضوری داره بفرمایین

سلام سرفه ها با توجه به سابقه ریفلاکس اغلب زمینه الرژی دارد باید مواد الرژی زا مانند بالشت پر در اطرافش نباشد و شربت زادیتین سبها 3 سی سی و پودر سینگولر 4 میلی صبح ها نصف بدهید به مدت سه هفته

🙏