م.خ
عنوان :

درد سینه چپ به همراه تب و لرز

متخصص زنان، زایمان و نازایی
از دیروز سینه چپم دردناک شده و دیروز تب و لرز داشتم دفعه ی پیش هم همینطور شده بودم شما گفتید ماستیت شده دارو دادید خوب شدم دیروز با مطب تماس گرفتم قرص کلوگزافلین تجویز کردید میخواستم بپرسم میتونم دیگه بهش شیر ندم و سینه رو خالی نکنم تا خشک بشه الان که عفونت داره ندوشم مشکلی پیش نمیاد

نه عزیزم مدسول کلوگزاسیلین رو هر6ساعت بخورید ،و حتما شیرتون رو بدوشید بعداز رفع عفونت اگه خواستید میتونید شیردهی رو قطع کنید

🙏