ف.ش
عنوان :

انتی بیوتیک

دکترا حرفه ای داروسازی
سلام خانم دکتر گلشید، خواهرم شیمی درمانی میکنه، ببخشید توی مقعدش جوش چرکی زده و خیلی دردناک هست، قبلا دکترش یک قرص انتی بیوتیک داده بود و خوب شد، الان دکتر در دسترس نیست،، میشه بفرمایید اسم قرص چی هست،،،، توی دهانش هم آفت زده، ممنونم

سلام عزیزم. انتی بیوتیک ها طیف گسترده ای دارن و هرکدومشون کاربرد خاص خودشون رو دارن. از اونجا که خواهرتون شیمی درمانی میشن و ممکنه داروهای شیمی درمانیشون با انتی بیوتیک ها تداخل داشته باشه پس نمیشه هرچیزی تجویز کرد. نسخه پزشک محترمشون رو ندارید من همونو بخونم تا مجدد از همون استفاده کنن؟
چون الان ضعیف شدن بیشتر مستعد بیماری های عفونی هستن