ف.ح
عنوان :

درد زانو

متخصص ارتوپدی
سلام
وقتتون بخیر
آقای دکتر من 34 ساله هستم و سالهاست که مشکل زانو درد دارم ( زانوی چپ). ولی به صورت مداوم نیست هر چند وقت یکبار درد شدید شروع میشه و بعد چند روز آروم میشه و فقط کنار زانوم درد داره.چندین بار که مراجعه کردم گفتن مشکلی نداره ولی چند وقتیه که دردش شروع شده و زده بود به زانوی راستم و الان زانوی راست اصلا درد نداره و فقط زانوی چپم درد شدید داره. میخواستم بپرسم الان که تو دوره درد هستم چه عکس یا آم آر آیی انجام بدم که مشکلم معلوم شه؟؟؟ چون وقتی درد نداره مراجعه که میکنم با معاینه اصلا تشخیص داده نمیشه

سلام.
بهترین راه حل ام آر ای بدون تزریق هست که تمام عناصر داخل زانو رو نشون میده.

خیلی ممنون. از هر دو زانو انجام بدم؟

بله،برای اینکه بشه باهم مقایسشون کرد و اختلافشون مشخص بشه چیه.