م.خ
عنوان :

سرفه و عفونت گلو

متخصص بیماری های کودکان
سلام.من دوتا پسر دوقلو شش ساله دارم.از ابتدای تیرماه سرفه های خشکی داشتند که دکتر گفتند حساسیت هست و شربت پروسپان و سیتریزین دادن بعد از یک هفته بدتر شدن جای دیگه دکتر بردیم که گفتند عفونت گلو هست و قرص آموکسی کلاو و اسپری خوراکی دادند که متاسفانه حالشون بدتر شد دکتر دیگه ای براشون سرم و آمپول سفتریاکسون و آپوتل نوشتند سه روز پشت سرهم تزریق کردن.یکی از قولها بدنش دونه های ریز قرمز زد مجدد پیش همون دکتر بردیم و گفتند بخاطر عفونت زیاد گلو بدنش عکس العمل نشون داده و مجدد همون آمپول هارو به مدت سه روز تکرار کردن ولی با گذشت یک هفته و استفاده این همه دارو و آمپول سرفه هاشون خوب نشد دیروز مجدد یه دکتر دیگه بردیم و گفتند سینوزیت هست و شربت آموکسی کلاو تجویز کردن.حقیقتش من واقعا نگرانم با وجود مصرف این همه چرک خشک کن چرا بچه های من خوب نمی شن. میخواستم منو راهنمایی بفرمائید.شرمنده که طولانی شد.

سلام بهتر است گرافی سینه و سبنوسها انجام شود در صورت تایید تشخیص انتی بیوتیک خارجی مصرف کنند