s.خ
عنوان :

پسوریازیس

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام دکتر وقتتون بخیر، بنده حدودا 10 روز پیش بهتون پیام دادم برای مشکل مادرم اگر خاطرتون باشه تشخیصتون پسوریازیس بود. می خواستم تشکر کنم خیلی بهتر شدن دستتون درد نکنه.
دیروز قرص پردنیزولون رو قطع کردن سیتریزین رو باید هنوز ادامه بدن.
فقط دکتر امروز دوباره بدنشون دونه های قرمز زده و خارش داره، پوسته ریزی کف دستشونم هنوز ادامه داره همچنین ترک کف پاشون عمیق شده به سختی راه میرن.
می خواستم اگر ممکنه بفرمایید برای این ها باید چه کار کنیم؟
پوسته ریزی کف دستشون چطور خوب میشه؟ دستکش نخی بپوشن؟

داروها حتما باید یک تا دو ماه ادامه یابد

تا دوره درمان کامل نشود داروی جدید استفاده نکنند

برای پوسته ضخیم کف پا...کرم زیر را بزنند...البته اولش کمی سوزش میدهد...تحمل کننز

کف پا پوسته پوسته میشود و کف پا را هر روز صبح بشویند

خیلی ممنون از لطفتون
پردنیزولون و سیتریزین رو یک ماه بخورن؟
بعد دکتر منع غذایی ندارن؟
الان مواد غذایی که حساسیت ایجاد میکنن مثل تخم مرغ، بادام زمینی،.. مصرف نمی کنن.

هر چی توی کشاوره قبلی گفته شد انجام شود