ف.ر
عنوان :

گرفتگی بینی

متخصص گوش، حلق و بینی
سلام، خانمی 32 ساله هستم، من حدود 5 ماه پیش کرونا گرفتم، از اون موقع تا الان تنگی نفس خفیف دارم و گرفتگی بینی ، دو بار به دکتر مراجعه کردم و عکس گرافی و سیتی اسکن ریه انجام دادم که دکتر گفتن کاملا ریه ام سالمه و معاینه کردن گفتن هیچ مشکلی ندارم، اکسیژن هم 98 بود، اسپری سروفلو و آتروآلدو و قرص مونته لوکاست نوشتن که با اونا تنگی نفسم خوبه ولی به محض قطع کردن دارو دوباره تنگی نفسم برمیگرده و مجبورم دائم استفاده کنم، ولی مشکل گرفتگی بینی ام اصلا برطرف نمیشه، گاهی هر دو طرف کیپ میشه و گاهی یه طرفش مختصر آزاد میشه که مجبور میشم با دهان نفس بکشم و همین باعث سختی تنفسم شده، دکتر برا گرفتگی بینی قطره فنیل آفرین تجویز کرد ولی تاکید کردن فقط سه روز استفاده کنم چون اعتیاد آوره که اون هم موثر نبود، گرفتگی بینی خیلی اذیتم میکنه، ممنون میشم راهنماییم کنین

با سلام چنانچه گرفتگی بینی مقاوم به درمان باشد انجام سی تی سینوس توصیه میشود البته معاینه اولین قدم است

تشکر آقای دکتر، قبل سی تی سینوس برای گرفتگی بینی میتونم از اسپری های بینی کروتون دار استفاده کنم؟ ممکنه موثر باشه؟ اگر میشه پیشنهاد شما چه اسپری هست؟ ممنونم
🙏

بله اسپری مومتازون روزی 3 پاف در بینی به مدت محدود

ممنونم آقای دکتر، خدا سلامتی به خودتون و عزیزانتون عنایت کنه