ا.ر
عنوان :

ریزش مو

متخصص پوست، مو و زیبایی
با سلام خانم دکتر اقای 29 ساله هستم
من مشکل کم حجمی مو در وسط سر دارم ک دوره ایه ی مدت خوبه ی مدت حس میکنم که خالی شده
از مکمل هیرویت هم استفاده میکنم
1.آیا این ریزش مو ارثیه؟
2.برای درمان چه کاری انجام بدم؟
3.روغن های گیاهی و ... استفاده کنم یا کلا تاثیری نداره؟
عکس هم فرستادم ک در حال حاضر وضعیت موهام بهتره با توجه ب استفاده هیرویت و روغن نارگیل و سیاهدانه
پیشاپیش ممنون از پاسخگوییتون

سلام
این ریزش موی ارثی یا همون طاسی مردانه هست تنها درمان موثر و تایید شده مصرف روزانه یک میلی فیناستراید هست
اگه بتونین روزی دو بار صبح و شب ماینوکسیدیل 5 درصد هم استفاده کنید که خیلی کمک میکنه حدود ده قطره به اون منطقه کم پشت بزنین کافبه

ممنونم خانم دکتر این دارو و قطره دائما باید استفاده بشه؟اگه قطع بشه ریزش اضافه میشه؟
شامپو چیز خاصی لازمه مصرف کنم یا اونم بی تاثیره؟
بی زحمت روعن نارگیل و سیاهدانه رو هم بفرمایید ک تاثیر داره یا مصرف نکنم

روغن نارگیل و سیاهدانه در حیطه طب سنتی هست و من اطلاعی ندارم
فیناستراید و ماینوکسیدیل رو حداقل دو سال باید استفاده کنین
و قطع ماینوکسیدیل خیلی بتدریج و ظرف 6 ماه باید باشه
شامپو کافئبن سریتا یا سیوند دو دست دست دوم دو دقیقه بمونه و بعد آبکشی کنین

🙏