م.س
عنوان :

بیقراری شیرخوار 7 ماهه

متخصص بیماری های کودکان
سلام آقای دکتر عزیز
روز بخیر
دختر من 7 ماه و 4 روزشه، پیش شما ویزیت میشه و ریفلاکس داشته خوب شده و الان فقط داروی زادیتن مصرف میکنه.
شبا راحت میخوابید و صبح ساعت 8 تا 9 سرحال ازخواب بیدارمیشد و بازی میکرد. چند روزه همش تو خواب ناله میکنه و صبح ساعت پنج شیش گریه میکنه و تا حدودا 10 صبح همش ناله میکنه توخواب و نمیتونه راحت بخوابه. صبح دمای بدنشو با دماسنج زیربغلی گرفتم 37 و 3 رو نشون میداد و دستو پاهاش خیلی داغ بود. سرظهری بهش هندوونه دادم. یک ساعت پیشم بهش غذا دادم نشسته بود داشت بازی میکرد هی خودشو بالا پایین میکرد منم یکم باهاش بازی کردم تکونش دادم بعدش یکم بالا آورد ولی احساس ناراحتی نکرد دوباره شروع به بازی کرد. تمیز میکردم استفراغشو رد قرمز دیدم رو دستمال، نمیدونم خونه یا هندوونه، بعدازظهرم پوشکشو عوض کردم احساس کردم یه تیکه قرمزی روی بدنش بود شستم رفت ولی تو پوشکش چیزی ندیدم هرچی نگاه کردم.
الانم دمای بدنشو گرفتم 36 و نیم بود. در طول روزم خیلی سرحال نیست مثل قبلنا.
سه ماهی میشه بالا نیاورده، حالا خودشو بالا پایین میکرد استفراغ کرده یا از چی بود نمیدونم.
چند روز پیشم کمرش دون دون قرمز زده بود ولی خوب شد خودش.
عکس دستمالم میفرستم براتون.
یه نکته دیگه هم اینکه چند روزه مدام سرشو قسمت بالای گوش سمت راستشو میخارونه و همثل همیشه هم میل به شیر نداره و شیرخشکشو کامل نمیخوره.

سلام احتمالا به خاطر تشدید الرژی است منزل را خنک کنید و زادیتین را موقتا روزی دو بتر بدهید بهتر نشد احتمال عود ریفلاکس وجود دارد