ن.ج
عنوان :

درد ناشی از زونا که بیش از 8 ماه است

متخصص طب فیزیکی و توانبخشی
سلام آقای دکتر من حدود 4 ماه پیش برای مامانم که مشکل دامنه حرکتی محدود پای چپ داشتن مزاحمتون شدم که تو مشهد خیلی دکترا رفته بودیم جنابعالی با دوتا قرص دوباره روح زندگی رو به خانواده ما برگردوندید و شب روز دعا گوتون هستیم و به خیلی ها معرفیتون کردم وبه امید خدا مشکل کرونا حل بشه حضوری از مشهد می یایم خدمتتون برای تشکر .
الان برای زن عموم مزاحمتون شدم ایشون آمل هستن بخاطر درد شدیدشون مزاحمتون شدم دیدم تو کلینیک تخصصی خودتون یکی از تخصصاتون برای درمان درد نواحی مختلف هست.
بیمار اصلی ایشون کنسر مری و در حال شیمی درمانی هستن که تقریبا دوسال است تحت درمان هستن ولی حدود هشت ماه پیش زونا گرفتن که ازسمت چپ پشت قفسه سینه تا جلو سینه پایین قلبش زونا بوده ولی همچنان تو همون مناطق درد دارد به طوری که امان بیمار را بریده اونقدری که این درد اذیت داره از دوره شیمی درمانی اذیتش نیست و بسیار ضعیف است اقای دکتر خواهشا گناه داره تو این کرونا هر هفته چهار روز می رن بابل برای شیمی درمانی ولی بچه هاش می گن شب تا صبح بخاطر درد ناحیه زونا ناله می کنه و 40 کیلو شده من لیست داروها و نتیجه بن اسکن را برای شما پیوست می کنم بزرگواری می کنید دارویی برای کاهش درد این بنده خدا بدید یا راه چاره ای که بتونه این دوران رو بگذرونه. در پناه خدا باشید

دوتا عکس بن اسکن را در برج 12 سال 98 تو بیمارستان مسیح دانشوری تهران گرفتن
قرص هایی ام که می خورن :
قرض متورال 50-لوزارتان 50-آملوپرس5 و هر دو سه روز امپول نوربین می زنن

یکسری ظاهرا قرص تقویتی بهشون دادن که بعد از یک دوره 15 روزه خوردن دوباره برای دوماه تمدید شده که بچه هاش می گن بدنش تحمل انقد قرص خوردن رو نداشته و نخوردن چون احساس خفگی داشتن و حالشون بدتر می شده و ادامه ندادن. قرصا به شرح زیر بودن :
ویتامین ب1- لوکستا دلوکسیتین 20- سیترابن-سلکوکسیر- شربت kidicare

سلام فعلا با کپسول گاباپنتین 300 شب یک عدد و پماد لیدوکائین- پریلوکایین 2.5 درصد شروع کنند یکهفته بعد خبر دهید

خیلی خیلی ممنونم چشم

پماد را می توانند هر دو تا 4 ساعت هم بمالند.