س.م
عنوان :

دل درد

متخصص بیماری های کودکان
پسرم4تیرباسزارین دنیااومد.از20روزگی دل دردهاش شروع شد.خیلی توی.خواب کش وقوس میاد وصداهایی درمیاره خیلی زور میزنه قرمزمیشه.انگار دفعش هم سخته براش.یک هفته ست ختنه ش کردیم از همون شب ختنه گریه های طولانیش شروع شده زور میزنه وچندساعت پشت هم گریه میکنه موقع گریه نفسش میره و تایمی ک نفسش میره خیلی طولانیه نگرانم که اکسیژن به مغزش نرسه وقتی نفسش میره کف پاش کبودمیشه.وقتی دل درد داره و گریه میکنه خیلی طولانی مدت بیداره و نمیخوابه مثلا از ساعت11شب تا5صبح بیداره فقط یکی دوبار چنددقیقه چرت میزنه
دکتر توروخدابگین چیکارکنم دگ نمیتونم گریه هاشو دلدردهاشو ببینم

حتما در اولین فرصت سونوی شکم و تست مدفوع برای کلپروتکتین و اسیدیته و قندهای احیا کننده را انجام دهید تا درصورت تایید حساسیت به لاکتوز شیر مادر کودک تحت درمان دارویی ضد لاکتوز و ضد اسید قرار گیرد

یا درصورت علل دیگر مانند سنگ صفرا با کلیه و .. درمان مناسب با شرایط کودک و علائم بالینی انجام شود