م.ع
عنوان :

خون در مدفوع

متخصص بیماری های کودکان
سلام در مورد خون در مدفوع پسر 20ماهم پرسیده بودم یک سری آزمایش تجویز کردین، قبلا گفته بودین لبنیات نخورد، بعد چکاپ در تاریخ دی ماه 98. انجام شده ،که ضمیمه گردید ه، به دکتر محل نشون دادم باتوجه به این محصولات و لبنیات گاوی رو از خیلی وقت پیش کم کم شروع کردم ، و شب قبلش هم گوشت گاو خورده، مدفوع هم سفت بود ،بعدش دوباره آخر شب مدفوع کردن، هم روان تر هم عادی بود، فقط صورتش یک دونه قرمز خونی،و چند لکه خونی مونده، که پماد کالاندولا استفاده میکنم، رفلکس پنهان داشت شیر خشک ببلاک ای آ ر، و وزنش،11/5، مینورهم هست حال عمومی ش هم خوبه، ممنون میشم راهنمایی کنید

سلام
کودک درحال حاضر فقط تالاسمی مینور و عدم تحمل به لاکتوز,شیر دارد ولی مورد خاص دیگری ندارد و رعایت رژیم بدون لاکتوز میتواند کمک کننده باشد
شیره خرما و انگور وتوت و شیر پاستوربزه که دارای لاکتوز است را احتیاط,کنید کافی است