ا.ا
عنوان :

مراقبت های بعد از PRK

متخصص چشم پزشکی
با سلام وخسته نباشید. من خانم 25 ساله هستم که 2ونیم ماه قبل عمل PRK انجام دادم، در دوره بعد از عمل مشکل خاصی نداشتم و برای چکاپ های بعد از عمل به پزشکم مراجعه کردم. تاریخ بعدی مراجعه م 5 ماه دیگه خواهد بود.
سوالم این هست که آیا انجام لیفت ولمینت مژه برای من ممنوع هست؟ چه مدت بعد میتونم اینکار رو انجام بدم؟

ممنوعیت مطلقی د نداره ولی بعلت اینکه ممکنه مواد لیفت و لمینت حین کار وارد چشم شما بشه و در حال حاضر بعلت اینکه هنوز لایه های قرنیه شما استحکام کافی ندارند اگر زخم قرنیه ایجاد بشه ممکنه ترمیم با تاخیر و مشکل ایجاد بشه

حداقل 3-6 ماه بعد از عمل طول میکشه تا استحکام کافی لایه های قرنیه ایجاد بشه

اگر مدتی صبر کنید بهتر خواهد بود

🙏