ا.خ
عنوان :

گودی چشم

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام .وقتتون بخیر
دکتر ی مدت کوتاهی هس نامردم زیر چشمم گود افتاده البته اینم یگم که کم خوابه بخاطر کارش.میخواستم بدونم گودی چشم با پمادی چیزی حل میشه؟

سلام
اگه گودیش زیاده تزریق ژل یا چربی میخواد
قبل اون باید خوابش و کم خونیش و تیروییدش میزون باشه

سلام دکتر وقت بخیر من بخاطر فوت عزیرانم ب شدت شوکه شدم و زیاد گریه کردم و داد کشیدم الان از دیشب لبم شدیدا باد کرده من ارتودنسی هم کردم ولی اندازه لبانم دو برابر تر از حالت عادی خودش شده مثل تزریق ژل.کمکم کنید نکنه بیماری جدیدیه؟قبل اون خوب بودم ولی الان اینطوری شد از دیشب ذهنم درگیره راهنماییم کنید

اگه علتش این باشه که خودش کم کم خوب میشه
خدا صبر بهت بده