س.م
عنوان :

رفلاکس

متخصص بیماری های کودکان
سلام اقای دکتر من چند ساعت پیش از شما مشاوره گرفتم ولی دو تا سوال دارم.پسر من 120روزست و رفلاکس داره هفت کیلو و هشتصد هم وزنشه .اقای دکتر نوشته بودین قرص نکسیوم بدم قبلا پسرم این قرصو میخورد ولی بهش نساخت دکتر ساشه اس امپرازول 10داد روزی دو بار 1/4 ولی الان ساشه پیدا نمیشه میشه از گرانول های کپسول استفاده کرد اگه میشه مقدارشو بفرمایید و اینکه امپرازول چند بگیرم .یعد فرمودید شربت زادیتن بدم شبها مقدارشو درست متوجه نشدم پنج سی سی یا یک و نیم سی سی.و اینکه ابتدای پنج ماهگی یعنی چند روزگی نوزاد .ممنونم
و اینکه داروهاشو تا کی باید ادامه بدم
پسرم رفلاکس داشت که الان بی قراریهاش و خس خس سینش زیاد شده انگار خاط تو گلوش گیر کرده
و اینکه گرانول های امپرازولو باید با اب سیب بدم یا اب معمولی .ببخشید سوالاتم زیاد شد چون میترسم باز سوالو ببندید .سپاسگزار م
اقای دکتر همسرم خیلی دنبال شربت زادیتن گشت نبود .سرلاک بدون شیر هم نیست لطفا جایگزین معرفی کنین ممنون میشم

سلام روزی دوبار 1/3 محتویات کپسول امپرازول 20 با آب,سیب
شربت کتوف آلمانی یا ستریزین روزی دوبار 1 سی سی یا شب ها 1/5 سی سی
داروها تا زمانی که کودک علائم نداشته باشد و یا پزشک معاینه کند و اسید معده کنترل شده باشد